"Selamat Menghidupkan 10 Ramadhan Terakhir 2017"

Cari Tips MOTIVASI Blog Lain Di Sini!

Custom Search

Thursday, December 18, 2008

Tahniah Atas Perkahwinan Kalian!!!

Saya ingin mengucapkan tahniah kepada kedua - dua rakan saya yang kini sudah tidak lagi 'solo' dan 'berteman' sudah. Semoga kekal hingga ke anak cucu Insyallah. Tahniah buat Syaari dan Nurul (UIAM) (091208) serta Samad dan Iman (UKM) (091208).

[bersama Syaari dan Nurul di Kota Sarang Semut]

[Samad dan Iman di Baling, Kedah]

4 comments:

hisyam_mujahid said...

eik. abg samad dah nikah!!!

ish...ish... klu tak baca blog nih tak dapat pun berita nih. itulah nasib orang seberang. huk...huk...

tolong sampaikan salam ana ye, kat abg samad. lama tak jumpa. No hp banyak dah hilang, tu yang lost contact tuh.

erm... tuan empunya blog nih bila lagi (ke dah? :S)

hisyam_mujahid said...

satu lagi. kak iman tu yang mana ek? cam kenal ja...

Hafizbad said...

Ramai jugak yang bertanya nih...
I'allah ada rezeki ana akan sampaikan tarikh ana...
kak iman tu batch ana bekas orang kuat BDK Puteri dulu..

Firjah said...

"selamat pengantin baru" utk kedua2 pasangan...
syaari& nurul tu x perasan sgt tapi mcm knal.. batch sama dgn hafiz ka?
x dan p kenduri umah iman kat pokok sena.. leh tgk gambaq ni pun jadilah..
apa2pun.. moga bahagia ke akhir hayat...
tu la, kak jah pun nak tau gak empunya blog nih bila nak kawin??hehe
esok (271208) kenduri syatibi pendang p tak?